Diensten

Hieronder vind u een overzicht van de diensten die wij u kunnen leveren.

Graveren

Wij graveren op veel uiteenlopende materialen. Een naambord voor aan het huis of een naam op een pen, wij verzorgen het voor u. Ook voor sportprijzen bent u aan het goede adres. Uw eigen club of bedrijfslogo op een medaille of beker staat net even wat beter dan weer een standaard afslag.
Bij de voorbeelden is een kleine selectie van de mogelijkheden te zien.

Drukwerk

Bedrijfskleding nodig of een T-shirt voor een vrijgezellenfeest? Het kan allemaal. U kunt bij ons terecht voor 100 maar ook voor 1 shirt. Wij leveren de kleding en de bedrukking naar eigen ontwerp. De kleding die wij kunnen leveren is te vinden in onze catalogus. Voordelig en korte levertijd voor een perfecte kwaliteit gegarandeerd!

Borduren

Een professionele uitstraling voor uw bedrijf nodig? Borduren is duurzaam en staat net even luxer. Ook voor kleding die heet gewassen moet worden is borduren dé oplossing. Ontwerp kan in meerdere kleuren en naar eigen inzicht.
Om te zien hoe dat er uit kan komen te zien kijkt u bij voorbeelden.

Beletteren

Volledige belettering van uw auto of voor binnenshuis. Het logo van uw bedrijf of uw eigen tekst voor allerlei toepassingen. Dus ook voor bewegwijzering binnen het bedrijf kunt u bij Atelier JEDA terecht. En ook hier geldt: Klant is koning! Heel speciaal is ook de raamfolie die wij leveren met uw eigen ontwerp. Uitstekende kwaliteit die niet loslaat als er een beetje zon op schijnt en niet krimpt!
Mooie voorbeelden zijn ook op deze site te vinden.

Klik hier voor een persoonlijke offerte